Oldalak

2014. január 20., hétfő

Gombás tejszínes vörösboros csirke

A recept a híres Julie és Julia filmből van.


Hozzávalók:
*csirkemell
*gomba
*2-3 ek. tejszín
*1/4 csésze húsleves
*2 ek. száraz fehér vagy vörösbor
*1 közepes hagyma
*olaj
*só, bors

A csirkemellet sózzuk és borsozzuk. Kevés olajon az apró kockára vágott hagymát megpirítjuk, majd rádobjuk a felvágott gombát. Pároljuk tovább majd hozzáadjuk a bort és megvárjuk míg elfő a leve. Hozzáöntöm a húslevet és a tejszínt is, hagyjuk, hogy kissé besűrűsödjön, majd a vajban kisütött csirkemellet tegyük bele a szószba és hagyjuk hogy átmelegedjen benne.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése