Oldalak

Rólam

Sziasztok!
16 éves koromba készítettem el életem első komplett vacsoráját. Még ma is emlékszem rá, de azért nem mindent sikerült elrontanom.  A vacsora egy sonkás gombatekercsből és sült krumpliból állt. A gombás töltelék isteni lett, de ami a sült krumplit illeti ehetetlen lett:) Hideg olajba tettem és ici pici kemény kis krumplik lettek, de megtanultam, hogy csak forró olajba szabad tenni a nyers krumplit.
Azóta egyre több és több dolog van, amit megjegyzek, és nem rontom el az ételeket és hát van egy kis háttér segítségem is az anyukám.
Szerintem nem furcsa, ha azt mondom, hogy a legjobb az anya főztje. Hisz bármilyen gasztro blogot olvastam ez mindenhol szerepelt.
Anyukám 15 éves koromba oda hívott magához a nővéremmel együtt egy tollal és egy füzettel és elkezdte magyarázni, hogy mit hogyan kell sütni, főzni.  Azóta ha bármi segítség kell kinyitom a füzetem és ott van, vagy ha mégsem már ütöm is anyu számát a telefonba :)

A blogról:
Nemrég kezdtem hozzá a blog íráshoz és nem csak unalom adta az ötletet, hanem hogy megosszam veletek, az én nézőpontomat és a kedvenc ételeimet is. Sok olyan bloggal találkoztam, amit az óta is rendszeresen látogatok, hisz a képek magukért beszélnek és a receptek is fenomenálisak ilyen  Az élet napos oldala , Sprinkle Bakes és What Katie Ate
Sajnos én nem tudok olyan szép képeket csinálni, de próbálkozom vele.

2 megjegyzés:

 1. Ígéretes próbálkozás, sok sikert kívánok! Én sem régóta blogolok, de elég nagy sikerrel teszem, hála olvasóimnak. Januárban kezdtem hozzá, és hamarosan átlépem a 100000 látogatót. Mivel én is autodidakta vagyok, szívesen segítek bármiben. Látogass el oldalaimra, ha van időd! A fotózás terén is találsz tanácsokat. Ezen a linken találod meg fő oldalamat, de a többire is van átjárás róla.
  http://gasztropajtikonyhaja.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen és én is sok sikert kívánok a továbbiakhoz! Engem is egyre többen támogatnak és ennek nagyon örülök, amint tudom végig böngészem a blogot!

   Törlés