Oldalak

2013. október 20., vasárnap

Pásztortarhonya



Hozzávalók:
*1 fej vöröshagyma
*füstölt szalonna
*3 db krumpli
*25 dkg tarhonya
*só, pirospaprika

Az apróra vágott szalonnát kis lángon megpirítjuk. Félúton belerakjuk a kockára vágott hagymát és a tarhonyát.Együtt sütjük tovább míg a tarhonya nem lesz szép barna. Rászórjuk a pirospaprikát és felengedjük vízzel, míg el nem lepi. Belerakjuk a kockára vágott krumplit. Sózzuk, borsozzuk. Fedő alatt lassú tűzön főzzük, amíg meg nem puhul. Ha kell vizet öntünk még alá. Ha puha elzárjuk és tálaljuk. Ízlés szerint piríthatunk mellé kolbászt, a férfiak kedvéért!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése