Oldalak

2013. augusztus 17., szombat

Ananászos csirkemell

Ma egy nagyon hosszú napom volt. A táncos csajszikkal forgattunk egy nagyon szuper táncos videót, így csak egy gyors ebédre volt időm. Már rég óta szerettem volna kipróbálni, milyen a csirkemell ananásszal. Az egyik kedvenc ételem a barackos csirkemell, ezért gondoltam most váltok ananászra hisz az is édes és sós egyszerre. Lám lám finom is:)


Hozzávalók:
*csirkemell
*ananász
*sajt
*tejszín
*só, vegeta
*rizs

A csirkemellet jó alaposan megmossuk és felszeljük. Kicsit sózzuk és vegetával megszórjuk, de nem kell sok rá. A csirkét kevés olajon vagy vajon elősütjük majd egy vajazott vagy olajozott tepsibe tesszük. A konzerv ananászt lecsöpögtetjük és a levet félre tesszük. Az ananász darabokat a csirkére szórjuk és sajtot szórunk rá. A tejszínt ízlés szerint összekeverjük az ananász levével és ezt is ráöntjük. addig sütjük míg aranybarna nem lesz. Főtt vagy pirított rizzsel tálaljuk.

Ui: Ajánlom a kedves táncostársaimnak!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése