Oldalak

2013. december 6., péntek

Kaporleves

Most sokan fintorognak, igen kaporleves. DE minden újat meg kell ízlelni. Ahogy a tökkel is most a kaporral is ilyen vagyok, nem szerettem most meg már csak eszt ennék minden nap. Lehet mert a tökfőzelék is kapros, nem tudom. De aki teheti kóstolja meg mert finom...:)



Hozzávalók:
*2 kanál apróra vágott kapor
*1 ek. zsír
*1 ek. liszt
*1 kanál reszelt hagyma
*egy késhegynyi pirospaprika
*só
*kevés ecet
*1 dl tejföl
*4 tojás

A zsírból és a lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a hagymát, az apróra vágott kaprot, megszórjuk pirospaprikával é és föleresztjük vízzel. Jól felforraljuk, egy kevés ecettel ízesítjük, megsózzuk, behabarjuk a tejfölt és személyenként 1 tojást eresztünk bele. Nem keverjük hogy a tojás egybe maradjon.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése