Oldalak

2013. november 24., vasárnap

Virslis rántotta

Olykor olykor jólesik, ha reggelire meleg étel van, és nem mindig egy hideg szendvics. Én kísérletezni szoktam. Mindig más van itthon a hűtőben így mindig más is lesz a rántottám, ezért soha nem unom meg. Volt már sonkás, kolbászos, gombás és most a virslin volt a sor. Nagyon finom lett és a páromnak is nagyon ízlett. De, hogy a következő milyen lesz azt még nem tudom...


Hozzávalók:
*tojás
*virsli
*1 fej vöröshagyma
*só,bors

A tojást felverem a sóval és borssal. A hagymát egy kis olajon megfonnyasztom, majd rádobom a karikára vágott virslit, és kissé megpirítom. Végül ráöntöm a tojást és kavargatom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése