Oldalak

2013. július 28., vasárnap

Grill party

Pácolt csirkecombok krumplival

Ha már nyár akkor pihenés, ha már pihenés jönnek a rokonok egy váratlan látogatásra. Sok éhes szájra sok ennivaló kell, de mi is legyen a mai napi ebéd, mint egy jó grill csirke. Ilyen melegbe mindegy milyen ételt készítünk a végeredmény az, hogy fáradtan a melegtől kidőlve fekszünk az ágyba, de akkor miért is ne adjuk meg a módját, hogy legalább finom is legyen.



Hozzávalók (mennyiség embertől függő):
*csirkecomb
*Kotányi sültcsirke fűszersó
*Kotányi flekken fűszersó
*Kotányi szárnyas pác fűszerkeverék
*Knorr sültcsirke majorannával
*krumpli

A fűszersókat összekeverjük és bepácoljuk vele a csirke szárnyakat és pár órára a hűtőbe tesszük. Utána tárcsán vagy grillsütőn kisütjük őket.
Krumplival tálaljuk.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése