Oldalak

2013. július 29., hétfő

Alma leves

Mivel minden nap rendesen kell étkezni, ilyen melegben nekem legjobban a hideg levesek esnek jól. Hát kigondoltam, hogy én ma almalevest szeretnék enni, így kértem is mamától egy kis kimaradt almát.



























Hozzávalók:
*alma
*fahéj
*szegfűszeg
*kis citrom
*cukor
*vaníliás pudingpor

Az almát jó alaposan megmossuk és kis kockákra felvágjuk. Annyi vizet engedünk rá , hogy ellepje és feltesszük főni. Ízesítjük a cukorral, fahéjjal, citrommal és a szegfűszeggel. Mikor puha az alma habarást készítünk rá. Én legjobban vaníliás pudinggal szeretem csinálni. A port összekeverem a leves levével, hogy híg legyen, majd beleöntöm a levesbe. Ha langyosra hűlt, beteszem a hűtőbe.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése