Hozzávalók:
*1 hosszúkás baguette
*2-3 gerezd fokhagyma
*5dkg puha vaj
*5dkg majonéz
*só és bors
*1 csokor friss petrezselyem
*grill csirke
*1 ek. oregánó
A kenyeret hosszában kettévágjuk, így kapunk egy alsó és egy felső darabot. A szendvics
krémhez megpucoljuk és összezúzzuk a fokhagymát, összekeverjük a puha vajjal meg a majonézzel, megsózzuk megborsozzuk, és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.
A fokhagymás-petrezselymes krémmel jó vastagon megkenjük az alsó és a felső darabot. A grillcsirke húst apró falatokra cincáljuk és rászórjuk az alsó darabra, meghintjük az oregánóval és rátesszül a felső darabot.
Miután összeállt a szendvics kicsit megnyomkodjuk és beletekerjük alufóliába és betesszük a sütőbe 10-12 percre. Ha kész 1-2 percig pihentetjük majd kicsomagoljuk és még melegen felszeljük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése